Torsdag og fredag kører der færre regionaltog på Sjælland

Torsdag den 25. juni og fredag den 26. juni kører der færre regionaltog flere steder på Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

DSB har i øjeblikket ekstraordinært mange tog ude til eftersyn, og det får nu betydning for den regionale togdrift.

I dag, torsdag, og i morgen, fredag, vil der derfor køre færre regionaltog på strækningerne København – Holbæk – Kalundborg og København – Ringsted.

Det skriver DSB på sin hjemmeside.

Der vil køre regionaltog en gang i timen mellem Østerport og Kalundborg, og toget standser på alle stationer mellem Roskilde og Kalundborg. Indtil cirka klokken 21 kører der også regionaltog timevis mellem Østerport og Holbæk. Toget standser på alle stationer mellem Trekroner og Holbæk.

Mellem København og Ringsted gælder, at regionaltoget kører mellem Østerport og Ringsted to gange i timen i stedet for de normale tre gange i timen.

Rejsegarantien dækker ved forsinkelse på over en halv time

Rejseplanen.dk er opdateret med de midlertidige ændringer. Kommer ændringerne til at betyde, at du bliver mere end 30 minutter forsinket, kan du søge om Rejsegaranti.

Er man pendler, bliver det indregnet automatisk i Pendler Rejsetidsgarantien. Har man i stedet købt en almindelig billet, får man enten en ny billet tilbudt eller en del af rejsens pris tilbage, såfremt man får en forsinkelse på mere end en halv time.