Tomater og chili

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

OBS

Hav 1 liter mælk klar hvis du har tænkt dig at smage på dig friske chili!!!

200 gr hakket oksekød

Olie til stegning

Et stort scalotteløg

1 chili

1 spsk sød chilisauce

100 gr. Parmesanost

4 bøftomater

4 stk kyllingeoverlår

¼ chili

2 scalotteløg

frisk persille

1 citron

2 tsk chilisauce

salt og peber

3 tomater

1 scalotteløg

3 stilke frisk persille ( eller koriander )

1 spsk chili sauce - efter behag

1 tsk eddike

1 dl cremefraiche

chilisauce efter smag

Steg det hakkede kød af på panden i lidt olivenolie

Skræl og hak scalotteløg og kom dem på også

Læg en hel chili ned i og kom lidt sød chilisauce over

Riv parmesanost ud over

Udhul tomaterne ved at fjerne midten og kom oksekødsfyldet ned i, riv lidt ost ud over og bag i oven i ca.  15-20 min ved 200 grader

Fjern benet fra kyllingekødet

Hak lidt chili, løg og persille, riv lidt citron over og kom det op på indersiden af kyllingen. Rul kyllingen sammen og kom den op i et ildfast fad, lidt chili sauce og salt og peber på. Steg i oven i ca. 40 min på 200 grader

Rør cremefraiche med henholdsvis rød og gul chilipasta til to slags dressing

Lav en "pebre" eller salsa af hakkede tomater, løg og persille

Rør chili og eddike i. Smag evt. til med  mere chilisauce

Anret "pebren" i bunden af en tallerken med skiver af kylling ovenpå.

Pynt med friske krydderurter.

Tomaten med kødfyld, serveres med dressingen ved siden af og grønt på toppen


Nyhedsoverblik