OBS
Hav 1 liter mælk klar hvis du har tænkt dig at smage på dig friske chili!!!
200 gr hakket oksekød
Olie til stegning
Et stort scalotteløg
1 chili
1 spsk sød chilisauce
100 gr. Parmesanost
4 bøftomater
4 stk kyllingeoverlår
¼ chili
2 scalotteløg
frisk persille
1 citron
2 tsk chilisauce
salt og peber
3 tomater
1 scalotteløg
3 stilke frisk persille ( eller koriander )
1 spsk chili sauce - efter behag
1 tsk eddike
1 dl cremefraiche
chilisauce efter smag
Steg det hakkede kød af på panden i lidt olivenolie
Skræl og hak scalotteløg og kom dem på også
Læg en hel chili ned i og kom lidt sød chilisauce over
Riv parmesanost ud over
Udhul tomaterne ved at fjerne midten og kom oksekødsfyldet ned i, riv lidt ost ud over og bag i oven i ca. 15-20 min ved 200 grader
Fjern benet fra kyllingekødet
Hak lidt chili, løg og persille, riv lidt citron over og kom det op på indersiden af kyllingen. Rul kyllingen sammen og kom den op i et ildfast fad, lidt chili sauce og salt og peber på. Steg i oven i ca. 40 min på 200 grader
Rør cremefraiche med henholdsvis rød og gul chilipasta til to slags dressing
Lav en "pebre" eller salsa af hakkede tomater, løg og persille
Rør chili og eddike i. Smag evt. til med mere chilisauce
Anret "pebren" i bunden af en tallerken med skiver af kylling ovenpå.
Pynt med friske krydderurter.
Tomaten med kødfyld, serveres med dressingen ved siden af og grønt på toppen