Tidligere servicechef sigtet for bedrageri

Politiet har i dag ransaget flere adresser i Haslev-området. En tidligere servicechef i Ringsted Kommune er blevet sigtet for bedrageri for flere millioner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sektionen for Økonomisk Kriminalitet ved Midt- & Vetssjællands Politi lavede i dag en større ransagningsaktion mod en 45-årige kvinde, der tidligere var servicechef i Ringsted kommune. Kvinden sigtes for bedrageri.

Otte forskellige steder i Haslev-området blev ransaget.

Kvinden, der i en årrække fra 2001 til april måned 2008 i kraft af sin ledende stilling som servicechef i Ringsted Kommune, mistænkes for mandatsvig. Ringsted kommune har udbetalt løn til en række personer, der var ansat i servicechefens private firma.

Kvinden sigtes også for underslæb ved at have foretaget indkøb af diverse varer til servicechefens private firma via Ringsted kommunes indkøbskonti.

Der er samlet tale om et større millionbeløb.

I forbindelse med ransagningsaktionen er der anholdt i alt 5 personer, der sigtes for medvirken til mandatsvig af særlig grov beskaffenhed.

Sagen har været under efterforskning i længere tid. Servicechefen blev bortvist fra sin arbejdsplads i Ringsted kommune i forbindelse med anmeldelsen i april måned 2008.

Der er ikke umiddelbart involveret nuværende ansatte i Ringsted kommune.