Tidligere landsholdsmålmand bliver træner i Næstved

Den tidligere landsholdsmålmand Mogens Krogh skal være 2. divisionstræner i Næstved Boldklub, hvor den nuværende træner Preben Christensen stopper.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det bliver et kendt ansigt, der kommer til at stå i spidsen for Næstved Boldklubs bedste hold efter sommerferien. Det er netop faldet på plads, at klubbens nye cheftræner for 2. divisionsholdet bliver den tidligere landsholdsmålmand Mogens Krogh.

- Vi er sindssygt stolte af at kunne præsentere Mogens Krogh som ny cheftræner efter sommerferien. Vi føler, at vi har fundet den helt rigtige profil til klubben. På forhånd havde vi lagt os fast på, at vi enten ville have en meget erfaren træner eller et trænertalent med erfaring som spiller fra højeste niveau, forklarer klubdirektør Preben Jul Pedersen.

Læs også: Næstvedtræner stopper til sommer

- I Mogens har vi fundet en person, der har prøvet rigtig meget som spiller og som vil den type offensiv fodbold, som vi ønsker, siger han på klubbens hjemmeside.

Perfekt match

I sidste uge meldte klubbens nuværende cheftræner Preben Christensen ud, at han ønskede at stoppe, og at årsagen var familien. Nu bliver det så endnu en rutineret herre, der skal forsøge at få holdet i 1. division.

50-årige Mogens Krogh har udover sine 10 landskampe haft en lang spillerkarriere i Brøndby IF, og de seneste 3 sæsoner har han fungeret som træner for Nordvest FC. Udover trænerjobbet skal han også være en del af salgsteamet i Næstved.

- Det er et perfekt match for mig, at der er tale om en kombineret stilling. Jeg har min primære erhvervserfaring i forhold til salg og kundepleje. At jeg så samtidig kan kombinere det med en stilling som træner, hvor jeg kan forfølge de drømme, jeg har som cheftræner, er helt optimalt, siger Krogh.

- Jeg synes, Næstved har nogle klare kvaliteter. Der er en god organisation på holdet og nogle spillere med åbenlyse kvaliteter specielt offensivt. Og selv om jeg oprindeligt er målmand, så har jeg en fremadrettet filosof. Jeg håber, at jeg kan være med til at udvikle truppen til et mere flydende angrebsspil, som dog selvfølgelig ikke skal gå på kompromis med resultatet, siger den tidligere landsholdsmålmand.

Mogens Krogh har første arbejdsdag 1. juli.