Tidligere falckredder tiltalt for voldtægt af 17-årig patient

Anklagemyndigheden har rejst tiltalte mod en 40-årig mand, der angiveligt skal have voldtaget en 17-årig pige i en ambulance, hvor han arbejdede som falckredder

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 40-årig mand risikerer op til 8 års fængsel, hvis han bliver dømt for de seksuelle overgreb, han er tiltalt for at have begået. Sjællandske skriver i onsdagens avis, at manden, der er tidligere falckredder, er tiltalt for at have begået mod en 17-årig pige 1. september sidste år.

Læs også: 4 tiltalt for vold ved fest i forsamlingshus

Klokken 2.47 hentede han og en kollega den 17-årige pige i Sneslev Forsamlingshus, hvor hun var blevet så påvirket, at nogle venner havde tilkaldt en ambulance. En veninde satte sig ind på passagersædet ved siden af chaufføren, mens den 17-årige var bagi sammen med den 40-årige redder.

Onani, oralsex og voldtægt

Her skulle han på den halve times kørsel til Slagelse Sygehus angiveligt have onaneret sit lem med pigens hånd, stukket sit lem ind i hendes mund og til sidst trukket strømpebukser og trusser af hende og voldtaget hende.

Læs også: Fængslet for brutalt overfald med våben

Ifølge anklageskriftet var den 17-årige så påvirket, at hun var ude af stand til at modsætte sig handlingen, men da hun ankom til Slagelse Sygehus og kom til sig selv, fortalte hun, hvad hun havde været udsat for, og hun blev senere på dagen undersøgt på Retsmedicinsk Institut, skriver Sjællandske.

Falck udtalte i efteråret, da sagen kom frem, at det var den værste i koncernens 107-årige historie. Den 40-årige redder sagde op i efteråret umiddelbart efter anholdelsen. Han havde været ansat i Falck i 10 år.