¨

Tidligere betjent varetægtsfængslet for sex med drenge

Foto: TV ØST

En 54-årig tidligere politibetjent blev tirsdag aften anholdt og sigtet for anden kønslig omgang end samleje med en lang række drenge, hvoraf flere ifølge politiets opfattelse er under 15 år.

Den 54-årige nægtede sig i dag skyldig i retten. Han er foreløbigt varetægtsfængslet frem til 17. november.

Manden, der er tidligere dømt for et overgreb mod en mindreårig, blev anholdt i sit hjem på Vordingborg-egnen. Samtidig blev hjemmet ransaget i forsøget på at sikre computere og andet elektronisk isenkram.

Det var på internettet, at manden skabte kontakt til drengene. Via et LAN-netværk lykkedes det gradvist manden at skabe et tillidsforhold til drengene, som spillede krigsspillet Call of Duty. Siden talte de sammen over Messenger, Skype og Facebook.

Fra forsommeren og flere måneder frem forsynede den 54-årige drengene med hash, penge og spiritus. Til gengæld krævede han seksuelle modydelser.

En lærer på Borup Ris Skolen i Fuglebjerg fattede i slutningen af september mistanke til, at noget var galt i drengegruppen i hans klasse. Flere af drengene brød siden sammen og fortalte, hvad de havde oplevet. På grund af sit tillidsforhold til eleverne, vil han gerne være anonym.

 

- Jeg fattede mistanke om, at der var en pengestrøm hos en af mine elever, som var større, end hvad han kunne få i lommepenge. Derfor henvendte jeg mig til drengens mor, som derefter fulgte hans gøren og laden på Facebook. 29. september sendte hun så en 100 sider lang korrespondance mellem den sigtede og drengen, hvor det stod klart, at den 56-årige ønskede et tættere seksuelt forhold. Derefter gik skolelederen og jeg til politiet, fortæller han til TV2 Øst.

I dag onsdag vil den 54-årige blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling i foreløbig fire uger.

03:08 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App