¨

Tid til status i Næstved

Foto: TV ØST

I Næstved var det dagen derpå efter en weekend med fodboldbesøg fra København.

For de mere fredelige fodboldfans var det tid til at gøre status over en weekend, hvor fodbold desværre blev til andet end fest og ballade.

- Det har været en hektisk weekend, og jeg tror, at det bliver noget, jeg kommer til at huske. Det er jo ikke noget, som man er vant til, siger Gert Svendsen fra Næstved.

Der var uro i byen både fredag og lørdag før og under kampen. Bagefter gik alt til gengæld i nogenlunde ro og orden. FCK-fans blev eskorteret ud til deres busser og tog, mens andre fans og lokale blev guidet en anden vej væk fra stadion. Der blev anholdt fire personer fredag og fire lørdag. Alle otte er løsladt igen, men de vil blive sigtet ud fra forskellige paragraffer, afhængigt af hvad de har gjort. For politiet var det altså en særdeles hektisk weekend.

- Det var ikke voldsommere, end vi havde forberedt os på, men det var voldsommere end vi havde forventet og langt værre, end vi havde håbet på, siger Erik Johansen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Til trods for urolighederne på stadion var de lokale tilskuere dog tilfredse med kampen.

- Det var en positiv oplevelse at se kampen. Det blev først negativt, da FCKs fans ikke kunne opføre sig ordentligt. Man bliver sur, når sådan noget sker, for det har ikke noget med fodbold at gøre, siger Bendt Nikolajsen fra Fensmark. 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App