Thaibokser klager over politivold

Den 23-årige verdensmester i thaiboksning, Bassam Chahrour, fra Kalundborg siger, at han er blevet udsat for politivold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bassam Chahrour har klaget til statsadvokaten over tre politifolk, som efter hans opfattelse udsatte ham for politivold. Det fortæller han i Ekstra-Bladet torsdag.

Den 23-årige Bassam Chahrour, som er verdensmester i thaiboksning, er vred over en episode, der ifølge ham fandt sted natten til den 28. juli.

Bassam Chahrour var på det tidspunkt blevet anholdt foran Diskotek Dreamers i Kalundborg.

Der var opstået ballade på diskoteket, og gæsterne blev bedt om at forlade pladsen udenfor.

- Jeg kom åbenbart for tæt på. For pludselig kastede fire betjente sig over mig, mens en femte begyndte at tæve løs på mig med sin stav, siger Bassam Chahrour til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at han derefter blev taget med i en patruljevogn, hvor en betjent skulle have gjort nar af den 23-årige. Da han bad ham om at holde op pressede betjenten angiveligt armen mod hans hals.

- Så kørte chaufføren ind på en rasteplads, hvor jeg blev gennembanket, indtil jeg ikke husker mere, fortæller Bassam Chahrour.

Thaibokseren erkender, at han muligvis kom med nogle grove udtalelser til betjentene, men understreger at han ikke var beruset.

Bassam Charour har nu allieret sig med en advokat.

Politiinspektør Jens Børsting fra Midt og Vestsjællands Politi i Roskilde bekræfter over for Ekstra Bladet, at thaibokseren har anmeldt betjentene, men ønsker ikke at kommentere påstandene om politivold.