Teenager dømt for sexfilm

En kun 14-årig pige havde sex med sin kæreste, mens det blev filmet. Billederne blev spredt blandt unge i Vordingborg. I dag fik kæresten sin dom i landsretten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En gymnasieelev har nu en fængselsstraf hængende over hovedet, efter at han begav sig ud på et sexeventyr, der spredte sig vildt og ukontrollabelt over internettet.

Den nu 17-årige dreng er ved Østre Landsret blevet straffet med 30 dages betinget fængsel, fordi han i 2007 på Sydsjælland havde samleje med sin da 14-årige kæreste, mens en kammerat filmede det.

Kammeraten havde lovet pigen nogle tusinde kroner, som hun skulle bruge til at få ordnet sit hår. Men hun ville kun få pengene, hvis han måtte tage nogle modelbilleder af hende. Men ifølge den 17-årige fik kammeraten gradvist overtalt det unge par til at gå længere og længere, indtil det endte i regulært samleje med den mindreårige pige.

Fotografen selv er også tidligere blevet straffet med en betinget dom på 30 dage. Han forklarede dog under sin retssag, at pigen selv havde foreslået, at hun skulle have sex med sin kæreste, mens det blev optaget. Det var kun for sjov, at han bagefter sendte den fem minutter lange film videre til en håndfuld venner.

Se video fra oktober 2008, hvor sagen var for retten i Vordingborg:
Dømt i børnepornosag

/ritzau/