TDC strejke

Utilfredshed med ledelsen har fået TDC-montørerne i hele regionen til at strejke. Derfor må tusindvis af kunder stadig vente forgæves på at få lavet deres telefonforbindelse efter den seneste tids voldsomme regnvejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tusindvis af telefonkunder må igen i dag forgæves vente på at få besøg af en telefonmontør, oplyser DR Sjælland. TDC-montørerne i samtlige byer på Sjælland og Lolland-Falster strejker og fortsætter indtil de har fået garanti for, at ledelsen vil trække påtaler til medarbejdere tilbage igen.

Ifølge talsmand Allan Marott Nielsen, så drejer det sig om påtaler som montører fik da de blev kommanderet på arbejde under protest under regnvejret i sidste uge, selvom de havde fri.

- Vi kræver, at ledelsen annulerer de påtaler. Folk var i deres gode ret til at protestere, fordi reglerne siger, at samarbejdsudvalget skal godkende den slags ekstraarbejde.

Telefonmontørerne vil have en garanti for at det ikke sker igen.

Ifølge Allan Marott Nielsen så er der stadigvæk tusindvis af fejlmeldinger fra telefon-abonnenterne efter sidste uges voldsomme regnvejr. De kunder må vente på besøg af en telefonmontør.