TDC lukker kundeserviceafdeling i Nykøbing

TDC har besluttet at samle sin kundeservice i fire store afdelinger i hhv. København, Odense, Århus og Ålborg. Det betyder, at TDC nedlægger sin kundeserviceafdeling i Nykøbing F.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

39 job vil blive flyttet fra Nykøbing Falster til de nye centre. Samtlige medarbejdere vil få tilbud om at flytte med.

 

"Vi ønsker først og fremmest at fastholde vores medarbejdere i forbindelse med flytningen, og vi håber selvfølgelig, at alle har lyst og mulighed for at flytte med til de nye kontorer. Men vi har også forståelse for og anerkender, at det i mange tilfælde kan være svært af hensyn til f.eks. familien," siger kundeservicedirektør Peter Lanng Nielsen, TDC.

 

TDC's kundeservice er i dag fordelt på 11 byer landet over og tæller i alt 1376 medarbejdere. TDC lukker afdelingerne i syv af byerne, Holstebro, Esbjerg, Kolding, Aabenraa, Nykøbing Falster, Roskilde og Hillerød, og flytter i alt 280 job til de fire nye centre.

 

"Det er altid meget ærgerligt at skulle nedlægge lokale arbejdspladser og flytte dem til andre steder i landet. Men omvendt er der selvfølgelig et andet lokalsamfund, der får glæde af at få tilført nye arbejdspladser, og når vi samler kræfterne på færre adresser, giver det os mulighed for at skabe en stærkere og bedre kundeservice end i dag," siger Peter Lanng Nielsen.

 

TDC forlader ikke Nykøbing F helt. TDC's afdeling i byen vil fremover have 53 medarbejdere.