Taxachauffør nægtede at stoppe ved ulykke

En kvinde klager nu til Næstved Taxa. Ifølge hende ville en chauffør først ikke stoppe ved en ulykke, og bagefter krævede han betaling for den tid, man ventede på en ambulance.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag nat blev Eivi Jensen og en veninde kørte hjem fra Næstved. På vej til Karise kørte de igennem Faxe, hvor de passerede en bilulykke ved Kirketorvet.

- Jeg bad chaufføren om at stoppe, for selvfølgelig ville vi gerne se, om vi kunne hjælpe, men han ville bare køre videre, forklarer Eivi jensen til DAGBLADET Køge.

Til sidst fik hun dog chaufføren til at stoppe, og ved ulykkesstedet fandt hun en meget hårdt tilskadekommen kvinde på 20 år. Hun blødte voldsomt fra både arm og hoved og var svær at komme i kontakt med. Der var ringet efter en ambulance, men Eivi Jensen vurderede, at situationen var så alvorlig, at hun ville blive ved pigens side, indtil ambulancen kom. Da ambulancen så havde hentet kvinden, og Eivi Jensen satte sig tilbage i taxaen opdagede hun, at chaufføren ikke havde stoppet taxameteret, mens de ventede på ambulancen.

- Jeg var dybt rystet. Jeg synes selvfølgelig, at det er en medmenneskelig pligt at hjælpe folk, der er i nød. Ikke nok med, at han slet ikke forsøgte at hjælpe, men så ville han opkræve 300 kroner ekstra for den tid, vi holdt stille, og det synes jeg er moralsk forkasteligt, siger Eivi Jensen der nu har indgivet en klage til Næstved Taxa.