Tavshed i sag om rockerdrab

Politiet savner tip om Nissan Pixo i drabssag fra Næstved i december. 22-årig blev skudt med maskinpistol.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiets forsøg på at få nye oplysninger i sagen om drabet på en ung rockertilhænger i Næstved i december har ikke umiddelbart givet resultat.

Tirsdag frigav politiet detaljer om en bestemt bil, som blev brugt af gerningsmanden eller -mændene. Også et foto af en maskinpistol blev offentliggjort. Men onsdag formiddag må vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen konstatere, at udbyttet af appellen er magert.

Ikke én eneste henvendelse har politiet modtaget.

- Det er jo spørgsmålet, om nogen kan huske at have set den bil, siger Søren Ravn-Nielsen.

Stjålet bil med gerningsvåben

Drabet på 22-årige Edin Fakic skete natten til 9. december i hans hjem på Morsøvej i Næstved, mens han lå og sov. Om morgenen blev en bil stukket i brand i et skovområde sydvest for Sorø.

Ved Topshøjvej 78 var der ild i en sølvfarvet Nissan Pixo personbil med registreringsnummeret FA 50 921. Bilen var i oktober stjålet fra et autoværksted i Frederikssund.

Gerningsvåbnet var i øvrigt en maskinpistol af mærket Husquarna, og det blev fundet i den afbrændte bil. Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi håber man på, at der kommer henvendelser en af de kommende dage.

- Vi arbejder bredt i efterforskningen, siger Søren Ravn-Nielsen uden at gå i detaljer.

Konflikt med Bandidos

Offeret havde tilknytning til gruppen Westside Nation, som er udbrydergruppe af Bandidos, og som er i konflikt med Bandidos.

Uroen blussede voldsomt op i løbet af efteråret, og rundt om på Sjælland har der været flere tilfælde af ildspåsættelser.

Blandt billederne kan du se fotos af en maskinpistol og en bil magen til genstandende fra sagen.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

/ritzau/