¨

Talenter skal bære det nye Slagelse FH

Når håndbolden i Slagelse genopstår, bliver det på et fundament af unge talenter, men med et budget på en fjerdedel af det nuværende.

Udlændingene ud, talenterne ind. Sådan bliver devisen, når der til næste sæson igen fløjtes op til Toms Liga-håndbold i Slagelse. For når Anja Andersen til sommer tager stjernespillerne og de største sponsorer med til FCK Håndbold, skal alting mere eller mindre bygges op fra bunden, skriver Ritzau.

Onsdag præsenterede klubben to nye sponsorer i form af Sydbank og Slagelse Kommune, men også det kommende trænerteam. Det bliver således holdets nuværende assistenttræner Rene Dehn, der sammen med Lars Hedegaard skal stå i spidsen.

Holdet kommer til at stille op under navnet Slagelse FH, og spilledragten bliver røde bluser og sorte bukser. Og i modsætning til nu, hvor holdet på skift optræder i forskellige sjællandske haller, skal alle klubbens hjemmekampe spilles i Antvorskov Hallen.

De fem spillere, der indtil videre er lavet aftaler med, er Stine Pedersen, Natascha Ohlendorff, Tatjana Bennedsen, Isabella Thomsen og Helene Bruun Sørensen. Ingen af de fem er ældre end 23 år.
 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App