Syv års fængsel for pædofili

En 49-årig mand fra Møn blev i dag idømt syv års ubetinget fængsel. Han blev kendt skyldig i at have udnyttet i alt tre børn seksuelt. Dommen blev anket til frifindelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Syv års ubetinget fængsel.Sådan lød dommen over en 49-årig mand fra Møn, da den såkaldte pædofilisag fra Møn torsdag blev afgjort ved Retten i Nykøbing Falster, skriver Sjællandske.

Den 49-årige mand stod tiltalt for seksuel udnyttelse af i alt tre børn og blev dømt skyldig i alle tiltaleforhold. Dommen blev anket på stedet til frifindelse, og der er derfor nedlagt navneforbud, oplyser Sjællandske.

I perioden fra 2003 til oktober 2006 er manden dømt for i talrige tilfælde at have haft samleje og anden kønslig omgang end samleje med sin datter og stedsøn på sin adresse. Pigen var fem år og drengen syv år, da overgrebene begyndte.

Den 49-årige mand blev også dømt for på et tidspunkt i 1996 at have haft samleje med en dengang 11-årig pige, og have været i besiddelse af syv cd-rom'er med 13 "utugtige" fotografier af piger under 18 år.

Der forelå ingen tekniske beviser i sagen, efter børnene var blevet undersøgt på Rigshospitalet. Udover videoafhøringer af børnene selv bag lukkede døre, har tiltalte, hans ældste datter, børnenes mødre og klasselærere afgivet forklaring i sagen de seneste tre dage, skriver Sjællandske.