Sygehusdirektør kvitter jobbet for at sejle jorden rundt

Direktøren for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse Vinni Breuning har sagt sin stilling op for at realisere en mangeårig drøm.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vinni Breuning har lagt en kurs. Hun har gjort, hvad mange sikkert drømmer om, men de færreste realiserer. Fra slutningen af februar 2016 stopper hun som sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted for at udleve en årelang drøm.

- Min mand og jeg har i flere år haft et ønske om at sejle jorden rundt. Det er en stor beslutning at ”rive teltpælene op” og tage afsted, men vi føler, at tidspunktet er rigtigt nu, fortæller Vinni Breuning i en pressemeddelelse.

Takker af efter knap fire år

Den afgående sygehusdirektør blev ansat til at administrere de sjællandske sygehuse i maj 2012, efter knap fire år i spidsen giver hun nu teten videre.

- Det har været en fantastisk rejse de seneste år som sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Vi er lykkes med store omstruktureringer samtidig med, at vi har løftet produktiviteten, kvaliteten og sammenhængen i vores patientforløb, siger Vinni Breuning.

Vinni Breuning er uddannet sygeplejerske fra Fyns Amst Sygehus i 1983, siden har hun suppleret sygeplejerskeuddannelsen med en bachelor og master i organisation og strategi som overbygning. Hun er født i Vejle i 1959.

Stillingen som sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er ledig fra februar og vil blive opslået.