Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi torsdag - fredag

Her kan I læse mere om, hvad politiet i den sydlige del af regionen har haft af opgaver fra torsdag morgen til fredag morgen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Færdselsuheld - Faxe.

Torsdag kl. 09.57 skete der et færdselsuheld i Haslev. En bilist kørte ad Themstrupvej i nordlig retning og frem i krydset Torvegade/Themstrupvej, hvor en cyklist, der kørte ad Torvegade i østlig retning, blev påkørt. Den kvindelige cyklist væltede og slog hovedet mod asfalten, og hun var efterfølgende svimmel og dårlig. Derfor blev en ambulance tilkaldt, som kørte kvinden til behandling på Næstved Sygehus.

Røveri - Haslev.

Med en pistollignende genstand begik en mand røveri mod Fakta på Gamle By i Haslev omkring klokken 19 torsdag. Manden beskrives som 30 til 40 år, 180 til 185 cm. høj, almindelig af bygning/let buttet. Han var rødmosset, havde skægstubbe og var iført en sort hue, sorte/blå jogging hættetrøje med hvide syninger, mørke arbejdsbukser med en smal refleksstribe omkring knæet. Gerningsmanden truede med en pistollignende genstand, som han havde medbragt i en Fakta-pose. Han løb fra stedet med cirka 2700 kroner i retning med idrætshøjskolen.

Tyveri fra byggeplads - Guldborgsund.

Onsdag eller torsdag blev der fra en byggeplads ved Golfbanen på Sdr. Vedby Skovvej i Nykøbing F. stjålet en 600 kg tung pladevibrator TG 300, serie nr. 0483 til en værdi af 52.850,00 kr.

Vold - Nykøbing Falster.

To yngre mænd blev i nat kl. 02.39 overfaldet på Jernbanegade i Nykøbing Falster af 3 - 4 personer. Da politiets patrulje ankom, mødte betjentene de to, der var blevet overfaldet. De blødte fra ansigtet efter at være blevet slået med flaske. Politiets hundepatrulje anholdt umiddelbart efter en formodet gerningsmand, der blev genkendt af vidner som voldsmanden, der havde slået med flaske. Den pågældende er stadig anholdt.

Indbrud villa - Lolland.

På Bandholmvej i Torrig begik en ukendt gerningsmand indbrud i tiden fra torsdag kl. 13.45 til kl. 16.00, hvor tyven stjal en mikroovn, et stort spejl, service og legetøj.

Indbrud i villa - Næstved.

På Engdraget i Appenæs begik en ukendt gerningsmand indbrud i dagtimerne i går. Fra stedet blev stjålet et gråt Samsung 37" fladskærms TV, 19" fladskærm til PC, en guldarmring og smykker.

Tyveri af skrot - Slagelse.

Onsdag eftermiddag/aften eller natten til torsdag blev der fra Genbrugsstationen på Industrikrogen i Vemmelev stjålet en blåmalet 11 m3 stålcontainer mærket KAVO nr. 283, som indeholdt ca. 1000 kg. kabelskrot.

Indbrud i villa - Korsør.

Onsdag aften eller natten til torsdag blev der ved et indbrud i en villa på Teglmarken i Korsør stjålet en bærbar computer.

Indbrud i villa - Boeslunde.

Torsdag morgen mellem kl. 05.00 og kl. 07.30 blev der ved et indbrud i en villa på Boeslunde Byvej i Boeslunde stjålet et Cartier ur, et armbånd, en Dell bærbar computer, bilnøgler, nøgler, kontanter og en sort Mercedes Benz 4-hjulstrækker med indregistreringsnummer UB92423. Torsdag aften kl. 23.55 blev den stjålne 4-hjulstrækker iagttaget, da den med stor hastighed kørte gennem Boeslunde i retning mod Korsør.

 

 

Vold - Korsør.

 

 

I forbindelse med chikanekørsel blev en 18 årig mand slået i ansigtet, mens han torsdag kl. ca. 16.00 i sin bil holdt for rødt lys ved Rosenkildevej/Smedegade. Et vidne havde kort før politiet fik anmeldelsen henvendt sig til politiet, da han gerne ville bidrage med oplysninger til opklaring af sagen. Gerningsmanden, der kørte i en flot sølvgrå personbil, beskrives som: mand, ca. 20 år, udenlandsk, spinkel, ca. 185 cm høj. mørkt hår og han var iført en sort jakke.

 

 

Indbrud i landejendom - Bøstrup.

 

På Lorupvej i Bøstrup, blev der torsdag mellem kl. 08.30 og 16.30 begået indbrud, hvor gerningsmanden stjal en DVD optager, videokamera, diverse smykker og lysestager.

Røveri - Vordingborg.

En 43 årig kvinde anmeldte røveri, da hun fredag morgen kl. 06.23 var blevet overrasket i sit køkken. Gerningsmanden havde truet sig til kr. 1.500,- og et ukendt antal morfin piller. Gerningsmanden beskrives som: mand, dansk, midt i tyverne, 170 cm høj, spinkel, iført grålig hættetrøje, og mørke bukser. Han truede med en ukendt genstand i den ene hånd, og løb fra stedet i retning mod Coma. Røveriet skete på Fjerdingvej i Vordingborg.