¨

Styrede hashhandel fra fængsel

Foto: TV ØST

Ved hjælp af en mobiltelefon og en internetforbindelse styrede en 28-årig mand sin hashhandel fra en celle i statsfængslet i Jyderup.

Én mands anholdelse kan hurtigt blive en anden mands ulykke. Det må en 28-årig dansker med bopælsadresse i Sverige sande, efter at en hashsmugler i oktober sidste år blev stoppet ved færgen i Rødbyhavn, da han forsøgte at smugle 48 kilo hash ind i landet.

Under efterforskningen af sagen fra Rødbyhavn stødte politiet nemlig på den 28-årige, som viste sig at være sagens bagmand. Og til politiets overraskelse befandt den 28-årige sig allerede bag tremmer i statsfængslet i Jyderup - dømt for narkosmugling, skriver folketidende.dk.

Herfra styrede han hashhandlen uden for murene via en indsmuglet mobiltelefon og en internet-forbindelse.

- Vi ved ikke præcis, hvem han har solgt stofferne til, men han har blandt andet samarbejdet med nogle mennesker i København, siger Bent Ludvigsen, der er leder af politiets afdeling for organiseret kriminalitet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til folketidende.dk.

Den aktive 28-årige bagmand er nu ved Retten i Nykøbing blevet idømt yderligere to og et halvt års fængsel. Og denne gang skal han nok belave sig på at afsone uden mobiltelefon.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App