Streetpower blev vinder af Seernes Sundhedspris

Foreningen Streetpower fra Nyråd ved Vordingborg blev vinder af Seernes Sundhedspris, som blev uddelt i dag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Streetpower opererer i Nyråd og trækker hele familier af huse til sine motionstilbud, der spænder fra mere traditionelle ting som løbe- og styrketræning til for eksempel streetboard, parkour, boksetræning, streetbasket og skateboard.

Nu har den fået 50.000 kroner til sine aktiviteter, da den tirsdag eftermiddag blev udpeget som vinderen af Seernes Sundhedspris 2010 - en sundhedspris der uddeles i et samarbejde mellem Regio Sjælland, TV2 ØST og TV2 Lorry.

Streetpower lyder ungt, og Foreningen Streetpower i Nyråd ved Vordingborg er da også forholdsvis ny, men den er absolut ikke kun for de unge! Hele familien kan være - og er - med, når dørene slås op. Fra bedsteforældre til børnebørn.

Og pengene falder på et tørt sted:

-  Vi har hutlet os lidt igennem rent økonomisk indtil nu, og netop økonomien har været noget af det sværeste for os. Seernes Sundhedspris vil give os mulighed for at tilbyde endnu flere aktiviteter, og samtidig vil vi kunne holde fast i principperne om at servere sund kost som frugt og grønt for medlemmerne. Den slags principper koster jo lidt, ved de fleste nok.