Straksdom til 22-årige for salg af narko

Onsdag blev den 22-årige anholdt for at sælge narko på Grønnegades kaserne i Næstved. Torsdag fik han 2 måneders ubetinget fængsel ved retten i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det faldt hurtig afgørelse i sagen om narkohandel ved kaserne i Næstved. En 22-årige mand blev onsdag anholdt af Sydsjælland og Lolland-Falsters Politis specialpatrulje i Næstved, og torsdag fik han en ubetinget dom for salg af narko.

- Der faldt hurtigt dom, fordi han erkendte de faktiske forhold, og vi havde beviserne mod ham, fortæller Peter Haslund, der er vicepolitiinspektør for Næstveds lokalpoliti.

Politiets specialpatrulje har i en længere periode holdt øje med områderne ved og på kasernerne, og da de onsdag fik en anmeldelse fra en borger i Næstved, rykkede de hurtigt ud til stedet, hvor de kunne anholde den 22-årige.

- Borgerne i området er meget opmærksomme på problemet, og derfor har vi også holdt øje med kaserne i en længere periode. Vi har stor fokus på at stoppe salget af narkotika, fortæller Peter Haslund.

Den 22-årige erkendte hurtigt forholdene, og da politiet fandt mindre salgsposer og et mindre kontant beløb, kunne de hurtigt fremstille ham i grundlovsforhør.

Den dømte er tidligere sigtet for salg af narkotika, og derfor fik den 22-årige lov til at overnatte i arresten, så han hurtigt kunne blive fremstillet ved grundlovsforhør. På grund af anholdelsen onsdag, og de tidligere sigtelser, kunne dommeren give ham en straksdom på 2 måneders ubetinget fængsel.