¨

Støtte til enkemand i knibe

Foto: TV ØST

Der er hjælp på vej til Anders Schmidt, som for et halvt år siden mistede sin kone og ufødte barn på grund af en sygehusfejl.

I lørdags fortalte vi her på TV2 Øst, at Anders Schmidt kæmper med økonomien for ikke at blive tvunget til at fraflytte familiens hus med sin lille søn.

Nu kommer der så en håndsrækning fra en seer, der er i fuld gang med at oprette en støttehjemmeside. Her kan alle støtte med bidrag, der ryger direkte ind på en konto, som Anders Schmidt åbner i sin bank i morgen.

Initiativtageren til hjemmesiden er Johnny Iversen. Han blev harm over det indslag, vi bragte i lørdags, hvor vi fortalte, at Anders Schmidt stadig ikke har fået svar på, hvorfor det gik hans kone så galt på Næstved Sygehus, hvor hun blev fejlmedicineret. Og at han oven i det nu også kæmper for ikke at havne i økonomisk ruin med sin lille søn.

- Han lider jo nok i forvejen efter at have mistet sin kone og ufødte barn. Og hans søn har mistet sin mor. At de nu også risikerer at skulle flytte fra huset og deres trygge omgivelser, det kan jeg ikke acceptere. Derfor har jeg taget initiativ til at oprette den her hjemmeside, hvor alle kan hjælpe ham, siger Johnny Iversen til TV2 Øst.

Siden ventes at komme op at køre inden for de næste par dage. Adressen er www.helpschmidt.dk.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App