Stormøde for aktionærer

Småaktionærerne i Bank Trelleborg holder stormøde. Forening opfordrer utilfredse aktionærer til at komme, hvis de vil være med i gruppesøgsmål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mange småsparere i Bank Trelleborg går rundt og føler sig snydt. Og på fredag kan utilfredsheden bryde ud i lys lue. Her afholder Foreningen af Minoritetsaktionærer stormøde i Antvorskovhallen i Slagelse.

Hos Foreningen af Minoritetsaktionærer forventer man, at rigtig mange vil møde op for at melde sig ind i den nystiftede forening og samtidig høre foreningens advokat, Eigil Lego Andersen, forklare om de juridiske skridt, der nu vil blive taget. 

Jan Marcher, der er formand for foreningen, siger, at næsten 6000 aktionærer har siden Sydbanks overtagelse af Bank Trelleborg Fonden skrevet sig op via foreningens hjemmeside.

- Nu får vi for første gang muligheden for at møde hinanden fysisk, og på baggrund af de første tilbagemeldinger forventer jeg et meget stort fremmøde - der er plads til 2300, så det er en god idé at komme i god tid, lyder det fra formanden, der fortsætter:

- Det er også meget vigtigt, at så mange aktionærer som muligt møder op og formelt melder sig ind i foreningen. Juridisk er det nemlig et krav, at man er medlem for at kunne deltage i det gruppesøgsmål mod de involverede parter, som foreningen vil rejse i nærmeste fremtid, siger Jan Marcher.

På stormødet vil aktionærerne blive underrettet om den seneste udvikling i sagen og planerne for den fremadrettede proces.

Aktionærerne i Bank Trelleborg mistede med ét slag tre fjerdedele af værdien af deres aktier i banken, da Sydbank overtog den kriseramte bank. Da Sydbank købte banken var det til en aktiekurs, der weekenden over faldt med over 75 procent.