Stadig ved at drukne i skrald

For en uge siden fortalte vi her på TV2 Øst om en ny skraldeordning i Holbæk der gav store problemer - men de blev lovet løst med det samme. Det løfte blev åbenbart ikke holdt, i hvert fald er en nybagt mor - til tvillinger stadig ved at drukne i gammelt

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Affaldet hober sig op hos familien Krogsgaard Meier

- Der er mider i madaffaldet, og vi har også bleer, der har ligget i 25 - 30 graders varme. Vi har tvillinger, så det bliver til en del, siger Line Krogsgaard Meier.

De har ikke fået tømt affaldsspanden siden 20. maj, og de har ikke fået nogen forklaring på hvorfor.

- tre uger og fire uger uden tømning kan jeg acceptere, men nu kører vi på sjette uge, det er altså bare for meget. Det kan ikke være rigtigt, siger Line Krogsgaard Meier

Hos holbæk kommune skyder de ansvaret videre til renovationsselskabet, der igen siger, at problemet ligger hos kommunen.

- De vasker hænder og skyder skylden på hinanden. Der er ikke rigtig nogen, der vil have med det at gøre.

Den administrerende direktør fra renovationsfirmaet HCS A/S Transport og spedition, Mads Frederiksen, kunne på TV2 Øst's henvendelse ikke forklare, hvorfor familien ikke havde fået hentet skrald. Men, han lovede, at affaldet ville blive fjernet.

Og der gik da heller ikke lang tid efter vores henvendelse, før skraldebilen var der. nu håber Line Krogsgård Meier blot, at effektiviteten holder.