Stadig håb for tophåndbold i Slagelse

Slagelse FH er blevet enig med træner Anja Andersens selskab Dream Team A/S om at overtage licensen til at spille håndbold i Toms Ligaen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Slagelse har fortsat et håb om at spille tophåndbold. For selv om klubben til sommer mister Anja Andersen som træner, når hun forlader vestsjælland til fordel for FCK Håndbold, så satser klubben fortsat på at kunne fremvise ligahåndbold.

Søndag blev Slagelse FH således enig med Anja Andersens selskab, Dream Team A/S, om at overtage ligalicensen.

- I et konstruktivt samarbejde har vi søgt de optimale resultater og har nået en løsning, så Slagelse FH overtager licensen 1. juli 2008 med det udgangspunkt at videreføre et ligahold i Slagelse, siger Iver Grunnet, formand i Slagelse FH, i en pressemeddelelse.

Anja Andersen, der har været træner i klubben igennem syv en halv sæson, vil i foråret få ligeså stor opbakning som hidtil.

- Vi har været glade for samarbejdet med Anja Andersen og med Dream Team A/S og vil også medvirke i fuldt omfang til, at vi får en rigtig god afslutning på de otte sæsoner, der har givet Slagelse helt ekstraordinært flotte resultater. Det vil være synd og skam, hvis ikke Slagelse skulle drage fordel af det arbejde, Anja Andersen har gjort for klubben, for byen og for hele regionen, selv om vi i de kommende år må forudse, at det bliver vanskeligt at leve op til det ekstremt høje niveau, vi har oplevet med Anja som drivkraft, fortæller Iver Grunnet.

Brian Mollerup, der som formand for bestyrelsen i Dream Team A/S har siddet for den anden bordende under forhandlingerne, melder sig også tilfreds med aftalen.

- Det er vigtigt for både Anja og mig, at vi får afsluttet tiden i Slagelse på bedste facon, siger Brian Mollerup.

- Vi har begge lagt meget hjerteblod i Slagelse og har haft nogle fantastiske år her. Derfor har det også været magtpåliggende for os, at vi kunne medvirke til at give Slagelse FH gode forudsætninger for at kunne drive et ligahold videre, fortsætter Mollerup.

Slagelse FH vil bruge de kommende uger på at finde sponsorer, der kan sikre det økonomiske fundament i klubben. Den vestsjællandske klub har samtidig modtaget en økonomisk kompensation fra Dream Team A/S, som havde lejet ligalicensen for en længere årrække.

/ritzau