Sprang ud fra 2. sal for at undgå politiet

En 25-årig mand havde absolut ikke lyst til at tale med politiet, da betjente ved midnatstid dukkede op på hans adresse i Holbæk, så han sprang ud fra 2. sal.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet kan tilsyneladende have en voldsom effekt på visse mennesker, og ved midnatstid natten til mandag var dårlig samvittighed samt et par betjente årsagen til, at en 25-årig mand sprang ud fra en altan i 2. sals højde.

Patruljen var taget ud for at kigge efter manden, der havde 'glemt' at dukke op til 3 måneders afsoning i fængsel for berigelseskriminalitet og overtrædelse af færdselsloven.

Slap med brækket fod

De kørte til hans adresse og så, at han stod på altanen, men da betjentene kom ind i bygningen, var han væk, og de kunne se, at han i stedet lå og beklagede sig nede på jorden

- Det viste sig, at han var sprunget ud fra altanen, som jeg vil gætte på ligger i 6-8 meters højde. Han blev kørt på skadestuen, men var sluppet fra springet med en brækket fod, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 25-årige blev formanet om at henvende sig til fængslet straks efter sygehusopholdet.