¨

Spor af rotter på ulovligt sliklager

Foto: TV ØST

Fødevarestyrelsen har fundet ulovlig slik hos Slagelse-firma. Slikket var opbevaret i et rum med rotteekskrementer.

48 paller med slik, nødder og sodavand blev fundet af Fødevarestyrelsens rejsehold på et uregistreret lager i Slagelse i starten af november.

Meget af slikket var for gammelt, og der blev fundet rotteekskrementer på gulvet i rummet. Det skriver Jyllands-Posten.

Ejeren af en gros-virksomheden, Slikparadiset ApS, der står bag lageret på Sorøvej, leverer slik til en række bland-selv-slik-butikker. Og han kan nu se frem til bøder i omegnen af 40.000 kroner. Det var nemlig ikke første gang, at Fødevarestyrelsen har fundet ulovlig slik i firmaet.

I september fandt Fødevarestyrelsen 7 tons ulovlig tyggegummi i en tidligere kostald på en anden adresse - også ejet af virksomheden.

- Jeg har altid handlet lovligt

Ejeren siger dog til Jyllands-Posten, at han ikke snyder i sin virksomhed.

- Jeg har altid handlet lovligt, og jeg har ikke et hemmeligt lager, Det er et baglokale, hvor jeg gemmer ting, jeg ikke har fået godkendt endnu, eller som jeg ikke har fået solgt og som jeg skal returnere, Det er helt normalt, at man gør det på den måde, siger han til Jyllands-Posten.

Udover Slikparadiset ApS på Sorøvej, ligger der også en slikbutik ved navn Slikparadiset på Klingeberg i Slagelse - artiklen her omhandler ikke denne butik.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App