¨

Spirituspåvirket spøgelsesbilist gik amok

Foto: TV ØST

En 33-årig kvinde kan se frem til at blive sigtet for en stribe forseelser.

Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi fik nok at se til natten mellem fredag og lørdag, da de klokken 01.10 fik stoppet en spøgelsesbilist på Vestmotorvejen. Føreren var en 33-årig kvinde fra Slagelse, som kørte i vestgående retning - men i det østgående spor.

Det viste sig, at kvinden havde en promille "noget over det tilladte", skriver Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi i weekendens døgnrapport.

Kvinden blev taget med til afhøring på Slagelse politigård. Her gik hun ifølge politiet så amok og begyndte at spytte og kradse på personalet. Hun bliver derfor blandt andet sigtet for vold mod tjenestemand.

En taxachauffør fra Sorø var selv vidne til episoden. Henrik Hachel hørte sin kollega på motorvejen råbe over radioen. - Der kommer en bil lige imod mig, råbte den kvindelige kollega. Henrik Hachel kørte tilfældigvis på en landevej langs motorvejen og kunne pludselig se de blå blink.

- Jeg frygtede, der var sket noget med min kollega, men hun havde selvfølgelig svinget bilen til side. Hun havde det fint efterfølgende. Hun kørte taxa igen bagefter, fortæller Henrik Hachel, Taxa i Sorø, i en telefon til TV2 ØST.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App