Spillerforeningen ind i Karsten Jensen-sag

Spillerforeningen er gået ind i sagen om Karsten Jensen, der er blevet degraderet til 2. holdet i Næstved og vil i første omgang have kastet lys over sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Karsten Jensen blev i dag degraderet til Næstveds reservetrup efter et hændelsesforløb, som ingen udenfor klubben har det fulde overblik over. Nu er Spillerforeningen gået ind i sagen, i første omgang for at få belyst hvad der egentlig er sket. Det skriver fodbold-sitet bold.dk.

- Jeg kan bekræfte, at vi er gået ind i sagen og at vi er ved at få oplyst sagen fuldt ud og få detaljerne på bordet så vi kan vurdere, hvad vi kan gøre, siger foreningens direktør Mads Øland til bold.dk.

Kan I overhovedet stille noget op? Klubben er vel i sin gode ret til at vælge hvilken trup deres spillere skal være i, eller hvad?

- Spørgsmålet er, om man kan gøre det som straf. Er det rimeligt at gøre det i denne her situation? Med mindre der er aftalt andet, så er det jo klubbens opgave at indplacere spilleren i den relevante trup, men kan man gøre det som straf? Det er blandt andet det, som er spørgsmålet, siger Mads Øland.

Han understreger, at der er mange spørgsmål, som stadig ikke er besvaret. For eksempel rimeligheden i, at klubben forbyder Karsten Jensen at udtale sig mens de selv udsender en pressemeddelelse.

- Der er også en pressemæssig side af det. Der er sendt en meddelelse ud om det og samtidig har Karsten fået forbud mod at udtale sig. Kan man det? Det skal vi også have vurderet, for i det mindste skal man have lov at tage til genmæle, når klubben melder ud, som den gør, siger Mads Øland.

Han vil hverken udtale sig om, hvad foreningen kan stille op, eller hvordan sagen kan ende før, der er kommet flere detaljer frem i sagen.

Ifølge bold.dks oplysninger er den en strid med træner Kim Poulsen under lørdagens træning, som har ført til at Karsten Jensen er blevet degraderet.