Spegesild med syltemælk

Det var bondens morgenmad tilbage i 1800-tallet. Restaurant Lollesgård på Nyord tager kulturhistorien alvorligt og serverer mad som bonden kunne lide det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Råvarerne er lokale og så har den flittige restauratør, Anja Hansen taget en gammel håndværkstradition op. Så nu maler hun sit eget mel. Landmand Benjamin Christensen fra Møn har også kultuhistorien tæt inde på livet. Han blev træt af de faldende mælkepriser. Så nu producerer han sin egen is. Møn Is har indtil videre været en kæmpe succes, og folk strømmer til for at se dyrene og smage isen. Folk kan i det hele taget godt lide, at man producerer som i de gode gamle dage.

Se SyskaS: Kultulandskaber - Bondens Morgenbord

Tirsdag den 14. september kl. 20 på Kanal Øst

Onsdag den 15. september kl. 11 på TV2 Øst

Lørdag den 18. september kl. 20 på Kanal Øst

Se også programmet her på nettet ved at klikke på kalenderen øverst til højre.

Læs mere på www.tastemoenogsydsjaelland.dk

 


Nyhedsoverblik