¨

Spar Lolland slagtet på Børsen

Foto: TV ØST

Krisen kradser dybt i Spar Lolland. På bare et døgn er aktien i den kriseramte bank faldet med knap 20 procent. Mange aktionærer har nu opgivet at se deres penge igen.

Lars Holm er aktionær i Spar Lolland, men i dag har opgivet at få solgt sine aktier.

- Det er møgirriterende. Det er ærgerligt, siger Lars Hansen fra Dannemare, der er aktionær i Spar Lolland.

Aktiekursen er nemlig på bare et døgn faldet med knap 20 procent. Faldet kommer efter at banken i går havnede på en liste over de mest udsatte banker.

- Jeg håber på, at der sker et mirakel, men nu er det jo kun gået en vej, og det er ned, siger Lars Holm.

Lars Holm købte tilbage i 2007 aktier for 30.000 kroner, men ifølge hjemmesiden EuroInvester er aktiekursen indenfor det sidste år styrtdykket. I dag har de tabt 94,4 procent af deres værdi.
Her til aften da børsen lukkede, lå kursen på 7.20, og hans aktier nu kun 2.160 kroner værd.

- Jeg håbede på, at de stille og roligt voksede til sønnike flyttede hjemmefra, så der var lidt penge til det, siger Lars Holm.

Spar Lollands administrerende direktør ville i dag ikke kommentere på kursen, men afviser at banken skulle være på vej mod et krak.

- Jeg er helt sikker på at vores plan den fungerer. Vi tror på den. Den har vist sig at være effektiv. Den bliver fulgt op minutiøst, og vi har taget arbejdstøjet på, siger Ulrich Jespersen, der er administrerende direktør i Spar Lolland.

03:09 Luk video

Du kan selv følge aktieudviklingen i Spar Lolland på EuroInvestor her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App