¨

Spar Lolland i mystisk sag om dobbeltrolle

Foto: TV ØST

Bankdirektør i den krakkede internetbank Eik Bank var samtidig rådgiver for Spar Lolland, da sparekassen overtog banken.

Kasketterne har været så mange og så forskelligartede, at det har været svært at balancere med dem alle på hovedet på én gang.

Det var ikke mindre, hvad den administrerende direktør i banken Eik Bank, Steen Parsholt, gjorde, da banken sidste vinter blev overtaget af Spar Lolland.

Ud over at være indsat som den administrerende direktør i den krakkede internetbank, så var Steen Parsholt nemlig samtidig også ansat i det rådgivningsfirma, der fik Spar Lolland til at købe Eik Bank i februar måned sidste år.

Det afslører Børsen i dag.

Avisen afslører samtidig en række andre forbindelser mellem Steen Parsholt og Spar Lolland.

Tidligere professor ved Copenhagen Business School (CBS) advokat Mortensen Samuelsson mener, at de mange dobbeltroller handler om ens moral - altså om, hvordan man har det med at administrere mange modsatrettede interesser.

Han mener dog, at habilitetsproblemerne kunne klares, ved at skulle Steen Parsholt gå uden for døren, når der var afgørende forhandlinger i gang.

Steen Parsholt siger selv til avisen, at han ikke var været opmærksom på dobbelt-rollerne, og at han nu vil overveje, om der er tale om et problem.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App