Sønderjyske klar til benhård bundkamp mod FCV

I aften begynder Superligaen igen, og FC Vestsjælland møder Sønderjyske, der forbereder sig på en lang og hård kamp for at undgå nedrykning fra Superligaen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Superligaen går i gang igen i aften, når FC Vestsjælland tager imod bundproppen Sønderjyske.

Og sønderjyderne med blot 16 point efter 18 kampe ved, hvad det drejer sig om i foråret. Og det er overlevelse, fortæller klubbens sportschef Ole Nielsen.

- Det bliver jo benhårdt. En ren krig fra kamp ét af, når vi starter foråret op. Vi skal ikke foregøgle nogen noget. Vi er i en vanskelig situation, som vi nærmest har stået i i de seneste 4-6 år. Heldigvis fik vi sluttet rigtig godt og fornuftigt af. Vi begyndte at ligne os selv i de sidste 3 kampe, da vi fik nogle spillere tilbage fra langvarige skader, som vi har døjet med hele efteråret. Det giver os tro på, at det kan lade sig gøre i det meget spændende forår, siger Ole Nielsen.

Nye folk

Sønderjyske har hele 4 nye mand med i truppen, og det er angriberen Silas Songani, den tidligere Brøndby-spiller Pierre Kanstrup, Rubin Okotie og Jens Rinke.

I FC Vestsjælland er Joël Tshibamba og Thiago ramt af langtidsskader med henholdsvis en korsbåndsskade og et brækket spoleben. Joël er ude resten af sæsonen, imens Thiago er stærkt på vej tilbage, skriver klubben på sin hjemmeside.

SønderjyskE indtager sidstepladsen i SUperligaen med 16 point, mens FC Vestsjælland ligger 2 pladser over sønderjyderne på en 10. plads med 21 point.

Kampen mellem oprykkerne fra FC Vestsjælland og Sønderjyske går i gang klokken 18.30 på Harboe Arena i Slagelse.

/ritzau/