¨

Søn tilstår drabsforsøg på forældre

Foto: TV ØST

En 37-årig mand har tilstået drabsforsøg på sine forældre, efter at han i nat blev anholdt i Næstved. Han overfaldt dem med en hammer. Begge forældres tilstand er yderst kritisk.

En 37-årig mand har tilstået drabsforsøg på sine forældre. Men han kan ikke forklare, hvad der gik galt. Han blev anholdt, da han ud på natten henvendte sig på skadestuen i Næstved for at bede om hjælp.

Det var fredag aften, at han overfaldt forældrene, der er henholdsvis 72 og 70 år. De bor til daglig sammen med sønnen i hans hjem i landsbyen Fogderup nordvest for Aabenraa.

- Han kan huske, at han har taget en hammer. Men der har tilsyneladende ikke været nogen forudgående problemer. Det er som om, det bare har slået klik, oplyser vicepolitiinspektør Preben West til Ritzau.

Den 37-årige sigtes for dobbelt drabsforsøg og fremstilles i grundlovsforhør ved middagstid ved retten i Sønderborg. Begge forældre pådrog sig hjerneblødninger som følge af de kraftige slag i baghovedet, og deres tilstand betegnes af politiet som yderst kritisk.

Kvinden er blevet opereret og ligger nu i koma på et sygehus i Flensborg. Manden var lørdag morgen på vej på operationsbordet på Odense Universitetshospital.

Efter overfaldet på forældrene gik sønnen selv over til naboen og bad ham om at ringe 112. Inden politi og ambulancer kom frem, tog den 37-årige sin bil og kørte fra stedet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App