Sommerhuse hitter i påsken

Interessen for sommerhuse har været stor i påsken. Flere steder i regionen melder mæglerne om travlhed, og dermed ser markedet ud til at have fundet tilbage til sit normale leje.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sælgere og købere af sommerhuse har haft travlt med at sætte hinanden stævne i den forgangne uge. Fra ejendomsmæglere flere steder i regionen lyder meldingen på en rigtig travl påskeferie, når snakken falder på fritidshuse.

- Det har været fint. Det er ikke som de år, hvor det gik allerstærkest. I forhold til dengang har vi selvfølgelig mærket en afmatning, men det er kommet tilbage til normaltilstanden, siger Jakob Nielsen fra EDC.

- Vi har haft flere fremvisninger i påsken end i månederne fra januar til nu, fortæller Lene Rasmussen fra Home i Marielyst.

Efter jubelårene for 2-3 år siden, hvor alt blev revet væk nærmest før det blev sat til salg, har flere ejendomsmæglere haft oplevelsen af en lidt mat periode. Blandt andet mediernes dystre forudsigelser om boligmarkedet har fået folk til at holde igen med at købe.

- Når der kommer et dårligt signal fra medierne, så kan vi mærke de med det samme, siger Lene Rasmussen.