Søger vidner til overfald på tolv-årig pige

Midt- og Vestsjællands politi søger vidner til et groft overfald på en tolv-årig pige i Køge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjællands politi søger vidner til et groft overfald på en tolv-årig pige i Køge.

Pigen var tirsdag kl. 7.45 på vej til Kirstinedalsskolen ad en gangsti ved Nylandsvej, da hun blev
kontaktet af to udlændinge. Een af dem havde  en kniv i hånd og de truede bl.a. pigen med ordene "Lad os snuppe hende, dullen!" "Vi voldtager dig, hvis du ikke går med!" "Hvis du ikke går med, snitter jeg i dig!" 

Det lykkedes pigen at rive sig fri fra af den ene gerningsmands greb og i det samme bemærkede pigen, at en dame kom gående med et par schæferhunde. Da gerningsmændene så kvinden og hundene, stak de af fra stedet.  

Den ene er 19-20 år gammel, 185-190 cm høj og slank af bygning. Han har en meget mørk hudfarve og er skaldet med sorte kraftige øjenbryn, meget lange øjenvipper og brune øjne. Han har en tatovering i venstre tinding, der ifølge pigen ser ud som en  'krusedulle' efterfulgt af et stort C. Han talte meget dårligt dansk.

Han var iført en sort hættetrøje med lynlås og navnet 'Kappa' i hvidt med grønt skrevet tværs hen over brystkassen. Endvidere var han iført mørkeblå cowboybukser og sorte 'dockers' sko.

Den anden mand beskrives som 20-21 år, 165-170 cm høj og muskuløs af bygning. Han er lidt lysere i huden. Han er skaldet med smalle, sorte øjenbryn, sorte øjne, stor, tyk næse med store næsebor og buttede kinder.

Denne mand var iført en hvid hættetrøje af mærket 'Adidas' med et rundt varemærke midt på maven i farven grå. Han var desuden iført sorte cowboybukser samt 'fjederkondisko' i farverne sort med hvid og gul. Han bar en tyk, tæt sølvkæde om halsen.

Han talte et udmærket dansk.

Det var den sidste mand, som medbragte en springkniv, bladet kommer ud af siden ved tryk på en knap. Skæftet var af sort metal.

Politiet håber, at der er vidner, der vil henvende sig - bl.a. kvinden, der var ude at gå tur med sine hunde. Politiet håber også på, at der ud fra det specielle signalement, er personer, der kan give politiet oplysninger om, hvem gerningsmændene kan være.

Politiet i Køge kan kontaktes påpå 114.

 

 

 

Carsten Andersen
kommunikationsmedarbejder