Søger afgørende vidner i drabssag

Politiet i Nykøbing Falster har nu fået 20 henvendelser i sagen fra Sakskøbing, hvor en 49-årig mand blev fundet bundet og druknet i havnen. De forsøger nu at fastlægge hans sidste timer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag blev en 49-årig fundet druknet her i Sakskøbing Havn - bundet på hænder og fødder.

Politiet, der efterforsker sagen som en drabssag har nu fået 20 henvendelser i sagen siden de i går efterlyste vidner i Station 2

Ingen af henvendelserne har givet politiet et egentligt gennembrud i sagen, men de har fået fastlagt, at den 49-årige er blevet set i byen aftenen før sin død.

Politiet kan nu kortlægge den 49-åriges færden fra klokken 20 lørdag, hvor han blev set på sin bopæl på Saxenhøj. Herefter har han bevæget sig ud til Nystedvej ved Focus-købmanden, hvor han med sikkerhed har været omkring klokken 21.15 lørdag.

Herefter er han ikke blevet set før en forbipasserende finder ham druknet i havnen søndag. 

Politiet eftersøger stadig vidner, der kan kaste lys over timerne indtil den 49-årige blev fundet i havnen.

- Ud over vidner, der har opholdt sig på Nystedvej i det relevante tidsrum, så leder vi efter et yngre par, der er blevet set ved Fjordstien med en lille hvid hund omkring klokken 21.30 lørdag, siger Søren Ravn-Nielsen.

Parret kan, muligvis uden at vide det, ligge inde med oplysninger i sagen.

Signalement af den 49-årige: Den druknede havde halvlangt blondt/gråligt hår, gråligt skæg og var iført en ternet fleece jakke, en brun t-shirt samt cowboybukser og kondisko.

Eventuelle vidner kan kontakte politiet i Nykøbing Falster på telefon: 54 85 14 48.