Slog mand og stjal hans hund

Årsag til røverisk og mærkværdigt overfald tidligt i morges ved Havnelev på Stevns bliver forhåbentlig opklaret, når ofret afhøres.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ved 5-tiden i morges blev der begået et ret voldsomt røverisk overfald på en 36-årig mand, der bor alene og ret øde ved Havnelev på Stevns. Tilsyneladende har røverne ikke været interesseret i penge eller lignende, for de forsvandt med mandens hund, der angivelig tilhører kategorien kamphunde. Det skriver DAGBLADET Køge.

Politiet har foreløbig kun fået en sporadisk udlægning af den dramatiske episode. I hvert fald har manden forklaret, at han lå og sov da to maskerede mænd pludselig trængte ind i huset.

De begyndte at slå løs på ham, og da han drattede om på gulvet, tog de resolut hans hund og stak af fra stedet. Det er endnu ikke oplyst, præcis hvilken hunderace der er tale om.

Manden blev efterfølgende kørt til Køge Sygehus, hvor undersøgelser har vist, at han har brækket et par ribben og ellers fået nogle overfladiske skrammer. Den overfaldne vil senere i dag blive afhørt i håb om, at politiet kan få afklaret, hvorvidt der er tale om et internt opgør eller ej.

/ritzau/