¨

Slikparadiset ApS vil hive Jyllands-Posten i retten

Foto: TV ØST

Efter massiv kritisk omtale i blandt andre Jyllands-Posten vil Slikparadiset ApS i Slagelse nu lægge sag an mod avisen.

Onsdagens massive kritik af Slikparadiset ApS i Slagelse får nu virksomhedens ejer til at lægge sag an mod Jyllands-Posten. Det skriver Sjællandske.

Avisen bragte midt i ugen en artikel med overskriften 'På sporet af slikmafien', og det har fået indehaver Mouhamed Aboukata op i det røde felt.

- På mandag skal jeg snakke med 2 advokater om det. 75 procent af det, der står i den artikel, passer ikke, siger han til avisen.

Skjult lager og rotteekskrementer

Jyllands-Posten beskriver blandt andet, hvordan Fødevarestyrelsens rejsehold har været kørt ud til den adresse, hvor Slikparadiset ApS skulle have sit lager, men at der kun var en parkeringsplads på stedet. Ifølge et tip skulle der 3 gange om måneden komme en polsk lastbil til parkeringspladsen for derefter at blive vist til Sorøvej, hvor lageret i virkeligheden ligger, og varerne bliver læsset af. De 40 paller slik viser sig ifølge Jyllands-Posten at komme fra Sverige og være hentet til Danmark ulovligt, så der ikke er betalt de fornødne afgifter.

På et andet besøg på Sorøvej i starten af november i år ser der umiddelbart ud til at være mere styr på tingene, indtil Fødevarestyrelsens rejsehold bag nogle paller finder en dør bag en pressenning. Den fører ind til et lager med 42 paller slik og nødder og 6 paller sodavand uden pantmærker. Derudover er en del af slikket for gammelt, og der bliver fundet rotteekskrementer og afgnavet slik og pistacienøddeskaller over hele gulvet.

Ingen beviser

Mouhamed Aboukata ender med en bøde på 40.000 kroner for forholdene. Han afviser dog påstandene i Jyllands-Posten om de hemmelige lagre og siger til Sjællandske, at han ikke aner, hvor de har har det fra, og at de ikke kan bevise noget.

Det skal understreges, at sagen intet har at gøre med firmaet Slikparadiset på Klingenberg i Slagelse, der på grund af navnesammenfaldet er blevet forvekslet med Slikparadiset ApS på Sorøvej i Slagelse.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App