Slap mirakuløst fra ulykker

To forskellige steder kørte to kvindelige bilister i dag næsten frontalt ind i modkørende lastbiler. Mirakuløst slap begge kvinder med livet i behold. De er nu indlagt på sygehusene i Næstved og Nykøbing Falster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den første ulykke skete klokken 15.48, hvor en kvindelig bilist kom kørende ad Slagelse Landevej ved Kyse. I en vejkurve fortsætter hun over i den anden vejbane og rammer en modkørende lastbil.

Bilen bliver slynget ud i grøften, hvor kvinden sidder fastklemt indtil redningsfolkene fik hende ud. Hun slap med livet i behold og er nu indlagt på Næstved Sygehus.

Kort tid efter den første ulykke, klokken 16.04, går det galt på Torupvej ved Kettinge på Lolland. Også der kommer en kvindelig bilist galt afsted. Hun kommer ved en fejl over i den anden vejbane, hvor hun rammer en lastbil, der kommer kørende mod hende.

Lastbilen rammer kvindens bil i den side, hvor hun sidder, og hendes bil bliver slynget ud på en mark. Også hun slipper næsten uskadt, og er indlagt sygehuset i Nykøbing Falster.

Hos politiet er meldingen, at begge kvinder er sluppet mirakuløst fra ulykkerne.