Slagter i dm-finale for rullepølser

Slagter Jacob Nielsen fra Kalundborg er i finalen i DM i rullepølse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Måske er det Danmarks bedste rullepølse, der om 10 dage bliver langet over disken hos slagter Jacob Nielsen. Hans rullepølse er udtaget til dm i rullepølse, hvor den om 10 dage skal kæmpe mod fire andre. Pølsen er udvalgt af en komité blandt 70 rullepølser til at dyste om den ærefulde titel.

I slagteriet er de stolte over finalepladsen, men de gør hverken mere eller mindre ud af de rullepølser, der bliver sendt af sted til konkurrencen. 

- Vi gør intet anderledes med de her rullepølser. De er lige som alle andre, vi laver. Når vi arbejder, så gør vi det, fordi vi kan lide det, og så er det jo en bonus at blive anerkendt, siger Jacob Nielsen.  

Det er ikke tilfældigt, at Slagter Jacobs rullepølse er endt i en DM-finale. Slagteren fra Kalundborg lavede sin første rullepølse for tyve år siden, og siden er opskriften blevet finpudset og udviklet gennem mange år.  

- Vi har udviklet smagen og krydderiblandingen. Og for eksempel fjerner vi mere fedt i dag, end man gjorde førhen, siger Jacob Nielsen.

Det er Danske Slagterier, der arrangerer danmarksmesterskabet. Men i finalen er det op til gæsterne på madmessen FoodExpo i Herning at vurdere, om det er Jacob Nielsens rullepølse, der skal vinde. 


Nyhedsoverblik