Slagelse opgiver protest

Ledelsen i Slagelse Dream Team har besluttet, at de alligevel ikke vil indgive protest efter weekendendens kamp i Rusland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Slagelse har ikke tænkt sig et protestere over resultatet af den første finale i Champions League mod Lada Togliatti, som søndag endte 29-29 i Rusland.

Holdet spillede uden den rumænske profil Carmen Lungu, der blev tilbageholdt af myndighederne i den russiske lufthavn, på trods af at hun havde et gyldigt visum. Men mandag besluttede ledelsen i Slagelse, at der ikke var nogen mening i at nedlægge protest over resultatet.

- Vi har accepteret, at der ikke er de store udsigter til at få en ny kamp eller ændring af resultatet. Så vi vil i stedet sende et uddybende brev til det internationale håndboldforbund, hvor vi vil bede dem tale med store bogstaver overfor Rusland, lyder det fra Slagelses daglige leder Bjarne Stenbæk.

Han håber at forbundet gør  det klart overfor russerne, at de -hvis de vil deltage i international sport -  må sørge for, at modstanderholdene kan stille i den opstilling, man vælger, og ikke den, som den russiske stat foretrækker.