Slagelse DT tabte igen i Champions League

På trods af at Slagelse havde rigtigt godt fat defensivt, lykkedes det alligevel ikke for de forsvarende Champions League-mestre at slå ungarske Györ.

Slagelse slutter på andenpladsen i sin indledende gruppe A i kvindernes Champions League i håndbold. Det står klart, efter at midtsjællænderne lørdag i Roskilde tabte 20-24 til Györ.

Nederlaget var de forsvarende mestres andet til ungarerne, der i oktober sidste år vandt 24-17 på hjemmebane. Dermed er Györ sikker på førstepladsen i puljen, mens Slagelse omvendt heller ikke kan røres på andenpladsen.

Slagelse leverede trods savnet af Mette Meldgaard som sædvanlig en flot forsvarspræstation og tillod kun Györ at score 10 gange i første halvleg. Til gengæld kneb det tilsvarende i den anden ende, hvor Slagelse kun formåede at passere de ungarske keepere otte gange.

Billedet var det samme efter pausen, hvor hjemmeholdet hele tiden halsede et par mål efter. En del udvisninger gjorde ikke jagten nemmere, og da holdets træner, Anja Andersen, blev udvist på grund af brok fire minutter før tid, var løbet allerede kørt.

I sidste runde af gruppespillet møder Slagelse i næste weekend spanske Union Ribarroja i en kamp, der altså ingen betydning får for slutstillingen i puljen.