Skrald foran kommunal bygning i Fakse

I protest mod ikke at have fået hentet skrald siden slutningen af januar, læssede en vred borger i dag sit affald af foran en kommunal bygning i Fakse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flemming Poulsen, som bor på en gård uden for Karise, afleverede idag en ildelugtende pakke til byrådet i Faxe kommune. På en plads foran en kommunal bygning smed han det skrald, han ikke har fået hentet siden slutningen af januar.

- Jeg mener jo sådan set, at man er ude på at chikanere mig lidt, siger en forbavset Flemming Poulsen.

Grunden til den manglende kommunale afhentning bunder i, at han har en verserende sag kørende med kommunen.

I følge Flemming Poulsen lavede en skraldevogn en skade på en af hans bygninger i januar, det klagede han over, og mens sagen kører, har kommunen afvist at tømme skraldespanden.

I et brev til Flemming Poulsen den 13. marts skriver de:

"..Faxe Kommune kan godkende, at der ikke afhentes affald på ejendommen. (..) Godkendelsen sker på baggrund af den verserende sag om en eventuel påkørsel af en bygning 16. januar 2007."

Kommunen har ikke ønsket at udtale sig til TV2 ØST i dag.

Hos renovationsfirmaet Ragn-Sells i Næstved forklarer man den manglende afhentning med, at Flemming Poulsen før har klaget over firmaet.

- Det er jo en tilbagevendende begivenhed, at Poulsen retter beskyldninger mod personalet ude på ejendommen, siger direktør for renovationsfirmaet Ragn-Sells, Frits Andersen.

Han understreger samtidig, at firmaets billeddokumentation fra Flemming Poulsens gård viser, at skaden ikke kan være forårsaget af deres vogn.

Den eneste tidligere sag, Flemming Poulsen kan komme på, handlede om at renovationsfirmaet var holdt op med at hente skrald hos ham, fordi de var bange for hans hunde, der gik i en indhegning.

Renovationsfirmaet erkender, at det ikke er en rationel løsning, at Flemming Poulsen skal aflevere sit skrald hos naboen. Fremover skal han bare sætte det frem til skellet.

Flemming Poulsen næfter dog at sætte sit skrald frem. Så indtil han igen får hentet affald, vil han hver anden uge læsse det af foran den kommunale bygning i Faxe. 

 Se mere om sagen i dagens udsendelser.