Skolelærer var for hård

En skolelærer fra Sorø har mistet sit job efter at have demonstreret lidt for håndfast pædagogik. Ifølge Dagbladet, fredag, har skolelæreren af to omgange opført sig i strid med Folkeskolens regler om sanktioner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En skolelærer fra Pedersborg skole i Sorø er stoppet med omgående virkning, efter at have opført sig "for håndfast" overfor to forskellige elever ved to episoder.

Det er Dagbladet, Ringsted, fredag, der fortæller historien om skolelæreren.

- Jeg har begået en fejl, og det har jeg taget konsekvensen af, men jeg er dybt ulykkelig, fordi Pedersborg Skole var den arbejdsplads, hvor jeg allerhelst ville være, siger læreren.

Avisen kan ikke fortælle, hvad der præcist er sket i de to sager, hvor læreren har demonstreret lidt for håndfast pædagogik, men ifølge avisen er der, foreksempel, ikke tale om at læreren har uddelt lussinger, men "overtrådt det reglement for sanktioner, der gælder i folkeskolen".

- Det er en dybt ulykkelig situation, fordi den pågældende er et ordentligt menneske og en meget dygtig lærer, som vi var glade for, men på den anden side var vi også nødt til at reagere omgående, og det har vi gjort., siger skoleleder Henrik Madsen fra Pedersborg Skole til Dagbladet.