¨

Skoleformands datter flyttet til privatskole

Foto: TV ØST

Det skabte postyr, da Ole Pedersen som formand for bestyrelsen på Pedersborg Skole i Sorø sidste år valgte at flytte sin ene datter til en privatskole.

I efteråret sidste år valgte Ole Pedersen, der er formand for bestyrelsen på Pedersborg Skole i Sorø, at flytte sin ene datter til Sorø Privatskole. Det skriver Sjællandske.

Han sendte en mail om beslutningen til sine bestyrelseskolleger, og de var i første omgang langt fra begejstrede.

- Jeg beskrev vores beslutning i en mail til bestyrelsen, og jeg fik en fornemmelse af, at der var nogle, der stillede spørgsmålstegn ved, om man kunne være formand, når man havde flyttet sin datter fra skolen. Derfor stillede jeg mit kandidatur til rådighed, siger Ole Pedersen til avisen.

Fortsætter som formand

Bestyrelsen besluttede dog på et møde senere at beholde Ole Pedersen som formand, og det sagde han ja til under forudsætning af, at han havde fuld opbakning til det.

Datteren, der går i 6. klasse, blev flyttet, fordi årgangen på Pedersborg Skole er plaget af uro og støj. Ole Pedersen har stadig en datter gående på skolen, og skoleleder Christina Wolff siger til avisen, at hun ved, at han ikke tænker dårligt om skolen. Derfor bakker hun også fortsat op om Ole Pedersen som formand for bestyrelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App