SKAT vil af med årsopgørelsen

SKAT vil nu forsøge at overbevise sjællandske skatteydere om, at de skal spare papir ved at sige farvel til den trykte udgave af årsopgørelsen. Det gode budskab skal sælges ved at uddele tonsvis af papir.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Papir koster penge og belaster miljøet.Derfor opfordrer SKAT i Midt- og Sydsjælland nu danskerne til at afmelde den trykte udgave af årsopgørelsen til fordel for en elektronisk, skriver Dagbladet.

Budskabet vil blive spredt gennem en omfattende uddeling af brochurer i stationsbyerne i Midt- og Sydsjælland. Hos SKAT erkender man, at det kan lyde lidt paradoksalt at uddele tonsvis af brochurer for at få folk til at spare på papiret, men ifølge Afdelingsleder for SKAT i Køge, Allan Pedersen, er der mening med galskaben.

- Vi kan se, at det er lidt ironisk, men vi ser det som en investering i fremtiden.

Den 12. marts bliver årsopgørelsen synlig på SKATs hjemmeside, og hvis man vil afmelde papirudgaven, skal det ske inden den 22. marts. Derfor rykker SKAT i Midt og Sydsjælland talstærkt ud allerede fra morgenstunden den 12. marts, hvor der vil blive uddelt foldere bl.a. på stationerne i Næstved, Roskilde, Hvalsø, Viby, Køge, Karlslunde, Greve og Ishøj.