Skarpe FC Vestsjælland slog målløse Silkeborg

FC Vestsjælland var klart bedst i hjemmekampen mod tandløse Silkeborg og vandt sikkert med 2-0.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland kom tidligt foran mod Silkeborg og leverede herefter en disciplineret indsats, som i sidste ende rakte til en sejr på 2-0. 

Begge mandskaber stillede op med tre mand i forsvaret, og særligt FC Vestsjælland havde held til at lukke godt ned for gæsterne under blæsende og regnvåde forhold på Harboe Arena i Slagelse.

FC Vestsjælland gav debut fra start til den unge ivorianske midtbanespiller Jean Noël Thome, men han havde ligesom en stor del af de øvrige aktører svært ved at få sine afleveringer til at ramme medspillerne.

Hjemmeholdet spillede sig til størstedelen af de forholdsvis få chancer, det blev til, og derfor var der heller ikke noget uretfærdigt over den sikre sejr på 2-0.

FC Vestsjælland leverede således en hårdtarbejdende og disciplinær indsats og var uden at folde sig ud på alle parametre det dominerende mandskab på dagen.

Første mål blev scoret efter et hjørnespark, som forsvarsspilleren Oliver Lund sendte i nettet efter blot 10 minutter. Herefter stillede FC Vestsjælland sig tilbage på banen og lukkede af, inden Anders Due efter en time scorede til 2-0 på et godt kontraangreb.

Michael Hansens FC Vestsjælland rykker inden rundens resterende kampe op på en femteplads.

 

      /ritzau/