Sjællands sødeste hund

Det bliver Pingo, som bor i Næstved, der fredag kl. 20.00 skal forsvare Sjælland i den direkte Danmarks sødeste hund-finale på TV 2.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pingo er kåret af de mange Vi med Hund-læsere, der siden den 10. august har afgivet stemmer på netop deres favorithunde på www.vimedhund.tv2.dk. Afstemningen lukkede kl. 23.59 i nat, og der er i alt afgivet 275.246 stemmer på hjemmesiden samt via sms.

I alt mødte 3.425 hunde og ca. 15.000 mennesker op til Danmarks sødeste hund-konkurrencen i de otte byer, hvor eventen fandt sted.

Da livsstilsmagasinet Vi med Hund besøgte Gavnø Slot søndag den 5. august for at finde Danmarks sødeste hund, mødte hele 479 logrende deltagere op. Feltet blev på dagen skåret ned til ti hunde, der alle har ligget til afstemning på Vi med Hunds hjemmeside. 

Pingos ejer, Jane Hansen, er lykkelig for resultatet:

- Det er fantastisk, at Pingo er kommet med i finalen. Jeg er virkelig glad for det og stolt over ham! Men Pingo selv tager det helt afslappet. Han har nemlig lige opdaget, at der er noget, der hedder tæver i løbetid!

- Jeg har ingen forventninger til finalen, selvom jeg da håber på, at han bliver blandt de tre højest placerede hunde. Men lige meget hvordan det går, er Pingo verdens sødeste hund.

Pingo bor til dagligt sammen med Jane, hendes kæreste og katten Oscar.

Og selv tror Pingo, han er en skødehund. Han ynder at læne sig op af folk, så de er lige ved at vælte. Pingo vejer nemlig hele 53 kg.

I finalen skal Pingo dyste mod de syv andre hunde, der har vundet afstemningen i hver deres TV 2-region. De øvrige vindere er:

  • Beaglen Freja fra Rønne
  • Førerhunden Baloo fra Frederiksberg. Baloo er en blanding af en labrador og en berner sennen.
  • Buster fra Odense. Buster er en gammel dansk hønsehund
  • Schæferen Hannah fra Christiansfeld
  • Bullterrieren Naomi fra Skanderborg
  • Pyreneerhunden Aiko fra Herning
  • Jack russell terrieren HU’J fra Hjørring

Det er seerne, der via sms bestemmer, hvilken hund der efter det direkte tv-program kan bryste sig af titlen Danmarks sødeste hund 2007.