Sjælland mangler på matadorspillepladen

Siden den 15. september har en intens kamp imellem byer fundet sted. Danmarks byer kæmper for deres ret til at blive en af de 22 unikke pladser på det nye Monopoly National. Sjællands byer mangler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med mindre end en måned tilbage for befolkningen at stemme i, har hovedstaden virkelig brug for stemmer, hvis ikke byen skal blive udelukket fra det gode selskab af eksempelvis ... Østerbølle!

De 22 vinderbyer bliver arrangeret på Monopoly-brættet i forhold til, hvor mange stemmer, de formår at opnå. Det vil sige, at jo flere stemmer en by får, jo dyrere en placering opnår byen også på brættet. I øjeblikket er København i overhængende fare for overhovedet ikke at ende op på brættet, men intet er dog afgjort endnu, for afstemningen fortsætter indtil den 1. november.

I øjeblikket er vores region slet ikke repræsenteret blandt de 22 førende byer, men intet er sikkert før 1. november. Det eneste der står rimelig klart er, at fordelingen af byer på brættet næppe kommer til at stemme overens med ejendomsmæglernes opfattelse af områdets værdi. Men måske Østerbølle vil opleve en vækst i popularitet, hvis de ender op på brættet på en af de dyreste lokationer?

Stem på din by her: http://www.monopoly.dk/