Sikker sejr til Benløse i første semifinale

En stærk første periode af Benløses floorballhold grundlagde lørdagens sejr over jyske Sunds.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag kom Benløse godt fra start i DM-semifinaleserien i floorball.

8-4 blev slutresultatet, da jyske Sunds blev overmatchet efter en god første periode, der grundlagde sejren.

Sunds kom foran i opgøret, men Benløse kom stærkt igen, og første periode endte 6-2 til hjemmeholdet. Således blev otte ud af kampens 12 mål scoret i første periode.

Der var dog også skår i glæden for Benløse. Holdets back Daniel Nygaard, der er kommet til klubben inden denne sæson, måtte udgå med det, der ligner en alvorlig skade.

- Det er uvist, hvad der præcist er sket. Men vi tror, han måske har brækket armen. Han kommer nok ikke til at spille mere i sæsonen – og heller ikke i semifinalerne og en eventuel finale, siger klubleder Thomas Brodersen.

Næste kamp i semifinaleserien bliver spillet i morgen i Ringsted klokken 15.